Magunkról

A Nyírség-Hasso Sütőipari és Gabonaipari Kft. a Nyírség Sütőipar Kft. és a HASSO Malomipari és Gabonaforgalmi Kft. egyesülésével jött lére 1997-ben, 100%-ban magyar természetes személyek tulajdonában van, központja Nyíregyházán található. Az egyesülés után a jogelődök tevékenységét összevonták, és továbbfejlesztve, bővítve folytatták.
Társaságunk, és a mára már 12 cégben meglévő érdekeltségeiből álló cégcsoport, tevékenységi köre, az alábbi területekre terjed ki:

Nyírség-Hasso Kft.
Mezőgazdasági integráció és inputanyag kereskedelem, gabona felvásárlás és nagykereskedelem (több mint 1300 termelő, 9 telephely, óránként 4000 tonna szárítókapacitás, 145.000,- tonna tárolókapacitás, 150-200.000,- tonna/év terményforgalom)
Malomipar a cégcsoport lisztigényének és külső piacok igényének kielégítésére Baktalórántházán. (95 tonna/24 óra kapacitás)

Rádi Mezőgazdasági Kft.
Szántóföldi növénytermesztés és szolgáltatás Vasmegyer térségében.

Sütőipari tevékenység önálló társaságokban: Balkány, Baktalórántháza, Demecser, Kisvárda, Nyíregyháza, Nagykálló, Tiszavasvári

Frigo-Hasso Kft.
Gyorsfagyasztott tésztakészítmények előállítása töltelékes, illetve töltetlen formában Gávavencsellőn (gombóc, derelye, hagyományos burgonya nudli, pizzalap, lángos tészta) .


Nyíregyházi Kenyérgyár Kft.
Fagyasztott édes-, és sós péktermékek (pl. levelestészták, töltelékes táskák, croissant-ok, fagyasztott és elősütött péktermékek (bagettek, töltelékes fánkok), aprósütemények (pogácsák, különböző ízesítésű aprósütemények) és napi friss pékáru előállítása .


Hasso Fruct Kft.
Gyümölcsök-, és zöldségfélék feldolgozása, gyorsfagyasztása, tárolása saját felhasználás és kereskedelmi forgalmazás céljából Gávavencsellőn.

A jól szervezett és egymásra épülő tevékenységek következtében a cég és a hozzá kapcsolódó cégek által alkotott cégcsoport tőkeerős, stabil és folyamatosan fejlődő pályán van, ezáltal biztos piaci szereplő és térség jelentős és állandó munkaadója is egyben.

Mobirise easy web maker